Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2013 13:17 - Бельо според зодията
Автор: beliobelio1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 5140 Коментари: 0 Гласове:
3




image

 Бельо според зодията

Всяка дама избира внимателно бельото си. Дали то да бъде дантелен сутиeн с боксерки или прашки с много бродерии по тях, сатенено боди или нощница, модели с много панделки, камъни и други?! Голямото разнообразие може да ви затрудни при избора. Сега ще ви предложим да погледнете какво ни съветват звездите и какво би подхождало на всяка една дама според зодията й.

Овен - тези дами са много страстни и това, което би ги зарадвало най-много е дантелено бельо в червено или черно.

Телец - представителките на този знам не държат толкова на бельото, но ако все пак сте решили да изненадате своята половинка стакъв подарък ви препоръчваме да изберете нещо семпло и удобно.еротично бельо

Близнаци - многото панделки, камъни, бродерии и всичко шарено е подходящо за тях.

Рак - представителките на тази зодия предпочитат да не носят бельо, но ако все пак имат такова искат да е удобно, но въпреки това секси.

Лъв - държат всичко да е скъпо и дизайнерско. Обръщат голямо внимание на модните тенденции и със сигурност ще ги познаете по луксозното и фино бельо.

Дева - харесват едноцветната дантела. Бельото е ефирно и разкрива нежната страна на тези дами.

Везни - и те не обръщат голямо внимание на бельо. Могат да носят прашки, боксерки и всякакви модели с флорални мотиви или комикс герои. За тях това просто не е от такова значение.

Скорпион  - подхождат им червения цвят и всичко, което е много изрязано и екстревагантно.

Стрелец  - много дантела и оскъдни на плат модели. Ако им направи и удоволствието да сте с тях, когато избират бельото, ще се зарадват много.

Козирог - изчистени и обикновени модели, по възможност едноцветни.

Водолей-черно дантелено бельо,разкриващо най-интимните части

Риби-изчистено бяло бельо е най-подходящото за зодия Риби.

 Корсети
image

Названието корсет идва от френски и представлява основен елемент в женската мода през Средновековието. Представлява широк пояс, който стяга талията и гърдите. Закопчаването става с връзки, или е осъвременено - с цип. Днес този тип бельо се среща също много често. Можете да намерите много голямо разнообразие на пазара. Този тип дреха не играе роля само на бельо, но все по-често и на топ, който може да се носи във всякакви ситуации. Превърнал се е в символ на женственост и сексапил.

 Цветове и материи
Бельото е онзи детайл, който може да накара всеки мъж или жена да се чувстват по-уверени и секси. То подчертава тялото и показва добрите страни на фигурата ви. Ще ви дадем няколко идеи как да събудите страстта на половинката си чрез бельото.
Да разгледаме най-напред предпочитаните цветове за луксозно дамско бельо:
Червено - символ на страстта. Със сигурност можете да побъркате един мъж, ако се появите в такова бельо. То е сигурен признак, че сте страстна, може би дори леко агресивна. Нали се сещате как бикът полудява при вида на червено?! Ефектът ще е същия!
Бяло - цветът на невинността, на ангелите. Какво по-хубаво от това да видите половинката си в толкова невинен вид, но нека цветът да не ви заблуждава!:)
Черно - символизира стил, мистерия и елегантност. Такова бельо най-често се носи от активните хора, които винаги са готови да експериментират.
Останалите цветове също са добра идея за бельо. Опитайте нещо различно в лилаво, зелено, синьо или друг цвят! Изненадайте половинката си! Все пак трябва да се пробва от всичко.
Материите играят не по-малко важна роля от цветовете.
Тюл - тази прозрачна материя с бродерии на нея може да побърка всеки мъж.
Кожа - свързва се с по-дръзките жени и фетишите. Добре е за всяка жена да разполага с комплект такова бельо.
Дантела - моделите бельо, изработени изцяло от нея са наистина прекрасни. Тя по много интересен начин разкрива определени части от тялото и кожата, които наистина ще ви направят неустоима.
Сатен - блестящ и лъскав вариант за съблазняване. Нещо наистина нежно, което може да разтопи всеки, независимо дали е под формата на сутиен, нощница или сатенени чаршафи.


image




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beliobelio1
Категория: Тя и той
Прочетен: 56287
Постинги: 48
Коментари: 9
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930