Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2013 15:09 - Еротичното бельо действа като виагра
Автор: beliobelio1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
0




image
Австралийски учени са убедени,
че сексът с партньорка, която носи предизвикателно бельо, въздейства върху мъжа, както въздейства приемането на виагра – възбужда го.

За всеки еротичното бельо включва различни елементи, но най-общоприетото е комбинацията от сутиен, бикини, жартиери и обувки на висок ток. Разбира се, всичко това гарнирано с обилно количество дантела и някоя панделка тук-там.

За цветовете господата са единодушни – червено и черно. В комбинация или поотделно, тези два цвята са символ на еротиката, особено червеното.

Разбира се, другите цветови комбинации или самостоятелни цветове са много подходящи. Бялото или розовото излъчват невинност, а комбинацията от черно и розово е много атрактивна.
еротично бельо
Специалното при този тип бельо е, че е създадено, за да се съблича, отколкото да се носи в ежедневието. Целта му е да събуди интерес у партньорът, да разнообрази сексуалната игра и да даде самочувствие на дамите.

Когато жената е облечена в секси бельо и се държи освободено, партньорът се възбужда много по-лесно, а сексуалният акт е запомнящ се.

Ако сте заедно с половинката си от дълго време със сигурност има моменти на застой в отношенията. В спалнята разнообразието е много важно. За целта обновете гардеробът си, като за начало сменете бельото, което ползвате.

Колкото и удобна да е размъкнатата тениска или памучна нощница, понякога може да обличате и малка копринена нощничка, бъдете сигурна – ще бъде забелязано!

Дълбоките бикини са много практични в ежедневието, но нищо не ви пречи да имате няколко чифта дантелени гащички или прашки, които да носите пред половинката си, така ще създадете много приятна атмосфера.
image

Важно е бельото, което носите, дори и да е съвсем обикновено, да бъде чисто и здраво. Размъкнатите потници и бикини, не се нравят много на господата. Гледайте размерите на бельото да отговарят на тези на тялото ви.

Ако пък искате да се обзаведете с по-специални костюмчета, в интернет пространството има изобилие от магазини, които ги продават.

Влизането в различни роли, също действа много стимулиращо върху либидото. За целта се снабдете с бельо, имитиращо дрехи на камериерка или медицинска сестра, например. Тези образи, често се свързват с някакви еротични фантазии. Невинната Лолита също се харесва на господата – вързани опашки, плисирана поличка, ризка и невинен поглед. Идеалната комбинация.

Виаграта ще бъде заместена не само от гледката на секси бельото върху партньорката ви, а и от мисълта, че се е постарала, за да ви впечатли.

Цялото съчетание, красиво бельо, високи токове и жартиери действат много положително, освен на господата и на дамите. Повишеното самочувствие действа отпускащо и ви гарантират една запомняща се нощ /и не само/.tialoto.bg

image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beliobelio1
Категория: Тя и той
Прочетен: 56288
Постинги: 48
Коментари: 9
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930